Servicii de Transport Personalizate

WEG FREIGHT S.R.L.
SUNAȚI-NE

+4 0721 111 300
+4 0721 111 301

TRIMITEȚI-NE UN EMAIL

ops(at)wegfreight(dot)eu

Cerere De Ofertă

Tipuri de servicii necesare

9 + 9 =

Am pornit această companie cu toată încrederea, pasiunea și dedicația pentru perfecțiune, cu peste 15 ani de experiență în ringul logisticii. 

Una dintre țintele noastre este creșterea respectului acordat în această branșă a serviciilor de transport mărfuri. Așadar, respectați munca și valorile noastre și veți avea un partener pe care vă veți putea baza pe termen nelimitat.

Uneori nu depinde de noi, însă vom face tot ce ne stă în putință să adaptăm toate serviciile și echipamentele noastre la cerințele, planurile și așteptările clienților.

Respect

Eficiență

Dedicație

Adevăr

Loialitate

Respect

Eficiență

Dedicație

Adevăr

Loialitate

SERVICII

Suntem aici pentru pentru a ne adapta și pentru a personaliza serviciile în conformitate cu caracteristicile de periculozitate a mărfurilor, funcție de dimensiuni, prioritate, formalități vamale, sezonalitate și toți ceilalți factori implicați. Trebuie să cunoașteți toate posibilele costuri implicate în bugetarea viitoarelor dumneavoastră proiecte.

TRANSPORT RUTIER

pROIECTE TRANSPORT SPECIAL

TRANSPORT MARITIM

TRANSPORT AERIAN

SERVICII PORTUARE

sERVICII VAMALE

Cum funcționează

Strategia grupului nostru de companii pornește prioritizând strategia în lanțul de aprovizionare – livrare și calitatea de top a serviciilor.

Ca atare, veți fi consiliați de unul din cei mai buni strategi comerciali pentru stabilirea unui parteneriat solid cu oameni pe care vă puteți baza în fiecare dintre segmentele lanțului de aprovizionare – livrare.

Membri ai Hydra Group ©.

Estimare

h

Planificare

}

programare

Z

IMPLEMENTARE

EstimaRE

h

PlanIFICARE

}

PROGRAMARE

Z

IMPLEMENTARE

Servicii Personalizate Pentru Orice Tip de Transport și Mărfuri

Vă recomandăm ca atunci când pregătiți dezvoltarea companiei, livrarea bunurilor, achiziția de materii prime, să vă consultați cu experții în riscurile ce pot apărea pe parcursul derulării acestor proiecte, deoarece toate acestea sunt necesare în procesul decizional.

Aveți nevoie de cei mai buni profesioniști atunci când pregătiți de exemplu proiecte de depășire de gabarit. Ca atare, vă punem la dispoziție cea mai bună echipă, pornind din stadiul de analiză și până la implementarea proiectului.

Date de contact

+4 0721 111 300
+4 0721 111 301
ops(at)wegfreight(dot)eu

DESCHIS ÎNTRE

8:30 AM – 17:00 PM

SEDIU OPERATIV

Str. Mihai Viteazul 1, Bl. F1, Sc. D – acces separat parter 63, cod 900722, Constanța, România

SIGURANȚA
PE PRIMUL LOC

Siguranța la locul de muncă începe cu o cultură solidă, cu o colecție de valori și concepte pe care întreaga echipă o împărtășește în relația cu riscurile la locul de muncă.

“Siguranța la locul de muncă este motorul care conduce sistemul către obiectivul de sustenabilitate: rezistența maximă în fața pericolelor operaționale.”

James REASON

Trimiteți-ne un mesaj

8 + 13 =

Share

WegFreight.eu - Tailored Transport Services