Putem încărca și transporta în siguranță containere sub prelată în condițiile în care acestea se încarcă pe lateral cu stivuitorul și se încadrează în urmatoarele dimensiuni: 13.60 m lungime, 2.50 m lățime și 2.70 m (sau 3.00 m) înălțime.

Dat fiind acest fapt, costurile dumneavoastră se vor reduce considerabil, mai exact se vor înjumătăți. În mod normal, containerele care se pot încărca sub prelată sunt containere de birouri, de organizare de șantier, tank-containere, deci non-maritime.

Deținem în parcul auto camioane cu macara (chiar și camioane cu remorcă și macara) care pot încărca și descărca aceste containere din locul unde le aveți depozitate și până la locul unde doriți să fie livrate. Aceste echipamente înlocuiesc de fapt două utilaje: macaraua mobila și trailerul pentru transport.

Costurile sunt considerabil mai mici pentru dumneavoastră și datorită implicărilor logistice mai mici; este foarte dificil să sincronizezi sosirea macaralei mobile și a autotrenului sau camionului, iar eliminarea costurilor cu închirierea macaralei mobile și cu staționarea autotrenului scad costurile companiei dumneavoastră.