SUNAȚI-NE

+4 0721 111 300
+4 0721 111 301

TRIMITEȚI-NE UN EMAIL

ops(at)wegfreight(dot)eu

SERVICII

Putem afișa lista tuturor serviciilor oferite de toate companiile de gen pe piața europeană. Însă toți fac asta, iar noi nu suntem ca toți ceilalți. 
Oricine poate efectua transporturi de marfă, însă nu oricine poate asigura în mod profesional relaxarea clientului pe parcursul transportului.

Regăsiți AICI  toate dimensiunile mijloacelor de transport pentru livrările în regim de grupaj sau transport dedicat. Echipa noastră va reveni cu soluția cea mai bună în cel mai scurt timp posibil, după analiza datelor furnizate pentru transporturile interne sau internaționale.

Vom adapta și personaliza serviciile de transport în conformitate cu tipurile de mărfuri, dimensiunile, masele, prioritatea, procedurile vamale, sezonalitate, disponibilitate și toți ceilalți factori implicați. Vă datorați cunoașterea tuturor informațiilor în procesul decizional.

Suntem pe deplin conștienți că partenerii noștri au nevoie de cele mai eficiente servicii de logistică în cazul unor proiecte de depășire de gabarit, ca atare vă punem la dispoziție cea mai pregătită echipă de la momentul analizei și până la implementare.

LISTA COMPLETĂ A SERVICIILOR NOASTRE

Transport rutier (intern și internațional) în regim dedicat
 • în regim express (mb < 1 to)
 • în regim normal (1 to < mb < 3.5 to)
 • în regim normal (3.5 to < mb < 12 to)
 • în regim normal (12 to< mb < 24 to)
 • în regim normal (mb > 24 to, depășiri de gabarit)
Transport rutier (intern și internațional) în regim de grupaj

Pentru a putea oferi cele mai bune soluții de preț, avem nevoie de următoarele caracteristici ale mărfurilor:

 • Lungime, Lățime, Înălțime, Masă brută;
 • Dacă mărfurile sunt suprapozabile;
 • Dacă mărfurile au vre-un grad de periculozitate – exemplar MSDS;
 • Locul de încărcare și cel de descărcare (cu codul ZIP);
 • Data de încărcare dorită;
Transport Maritim

Pentru a avea posibilitatea să remitem oferta cu cel mai bun raport calitate-preț existentă pe piață ne sunt necesare câteva detalii uzuale.

În cazul în care mărfurile sunt pretabile transportului în containere, vă rugăm să ne transmiteți:

 • Tipul de echipament necesar;
 • Tipul mărfurilor, masa brută, modalitatea de ambalare;
 • Locul și portul de încărcare;
 • Portul de descărcare și destinația finală a mărfurilor;

În cazul în care mărfurile dumneavoastră nu sunt containerizabile, așteptăm telefonul dumneavoastră pentru ca unul din colegii noștri să identifice soluția cea mai bună, în funcție de tipul mărfurilor și de o serie de alte caracteristici ale proiectului.

Transport Aerian

În cazul livrărilor expres, Weg Freight poate asigura servicii de logistică și livrare oriunde pe glob prin partenerii și agenții noștri aflați în orașele și aeroporturile importante din lume.

Puteți apela la noi pentru chartere, curieri la bord, variante de transport comercial și servicii de ambalare special concepute și agreate pentru transportul aerian.

Transport pe Cale Ferată

Calea ferată este cea mai bună alegere în cazul cantităților și volumelor mari de mărfuri pe distanțe mari.

Vă putem pune în legătură cu partenerii ideali în acest domeniu. Transmiteți-ne solicitările dumneavoastră care să cuprindă codurile de stație de la plecarea și sosirea mărfurilor.

Formalități Vamale

In paleta noastră de servicii regăsiți servicii de punere în liberă circulație a mărfurilor (import), export, formalități vamale de tranzit în toate orașele importante din Europa, porturi sau treceri la frontieră.

Vă recomandăm, pentru ușurință și scăderea costurilor dumneavoastră, să ne transmiteți copii ale documentelor comerciale înainte ca partenerii dumneavoastră să vă remită originalele, atunci când importați materie primă, echipamente sau orice alt tip de bunuri.

Orice posibilă întârziere datorată modificării documentare poate cauza creșteri nedorite de costuri și, implicit, reduceri de profit, sau, mai rău, pierderi financiare.

Servicii Portuare

Mulți dintre clienții noștri au ales, în vederea reducerii costurilor, să trimită partenerilor sau să livreze în hipermarketuri direct din porturile de intrare.

Fie că alegeți această opțiune, fie că doriți să diminuați costurile prin plata unui singur sens al transportului pe autotrenuri cu semiremorci tip prelată în loc de transcontainere, apelați-ne pentru a verifica ce variantă este mai potrivită.

Vom analiza și transmite opțiunile disponibile din care veți putea alege ceea ce vi se potrivește cel mai bine, ținând cont de condițiile de siguranță, de dorințele și condițiile clienților dumneavoastră și de orice alte detalii trebuie respectate în cadrul contractelor.

Date de contact

+4 0721 111 300
+4 0721 111 301
ops(at)wegfreight(dot)eu

DESCHIS ÎNTRE

8:30 AM – 17:00 PM

SEDIU OPERATIV

Str. Mihai Viteazul 1, Bl. F1, Sc. D – acces separat parter 63, cod 900722, Constanța, România

SIGURANȚA
PE PRIMUL LOC

Siguranța la locul de muncă începe cu o cultură solidă, cu o colecție de valori și concepte pe care întreaga echipă o împărtășește în relația cu riscurile la locul de muncă.

“Siguranța la locul de muncă este motorul care conduce sistemul către obiectivul de sustenabilitate: rezistența maximă în fața pericolelor operaționale.”

James REASON

Trimiteți-ne un mesaj

7 + 12 =

Share

WegFreight.eu - Tailored Transport Services