Transportul de țevi și profile de metal a fost una dintre activitățile principale ale echipei în ultimii ani.

Pentru ca un astfel de transport să decurgă în bună regulă, încărcarea se va face întotdeauna conform solicitărilor conducătorului auto. Acesta este cel mai potrivit și responsabil pentru a livra în bună regulă mărfurile până la destinație. Siguranța este pe primul loc.

Când încărcăm țevi de diametre mari, este foarte important ca încărcarea și arimarea să fie făcută de către profesioniști; fie că folosim suporți de metal (tip răcoanțe) și chingi metalice, fie că se folosesc separatoare de lemn cu spațiu pentru curbura țevii, este foarte important să livrăm mărfurile fără nicio zgârietură.

Atunci când planificați materializarea unui proiect de anvergură cu țevi de diametru mare, este foarte important să nu uitați bugetarea costurilor de amarare și modalitatea suprapozării mărfurilor, numărul maxim de țevi ce se pot suprapune în condiții de siguranța pe timpul livrării către destinația finală etc.

În cazul în care țevile au diametre mici și nu sunt cuplate în legături, trebuie să luați în considerare în bugetare o serie de alte aspecte ce vizează logistica, metoda de încărcare și mijlocul de transport potrivit în cazul importului, exportului sau în simpla livrare a mărfurilor către clienții dumneavoastră.